Klantenservice

Algemene Informatie

Bij BAKIMO kun je bestellingen betalen met IDEAL via je eigen bank of met Creditcard.

1.1 Wat is de levertijd?

Wij streven ernaar de door jou bestelde producten zo snel mogelijk op te sturen. Gewoonlijk worden de producten binnen 1 – 3 werkdagen verzonden.

1.2 Welke verzendmethodes gebruikt BAKIMO?

Bakimo werkt voornamelijk met PostNL.

Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur op de post worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. Je bestelling wordt de volgende dag (m.u.v. zondag) bezorgd.

PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag tussen 09:00 en 18:00 uur.

Wanneer je op de dag van bezorging niet aanwezig bent op het door jou opgegeven bezorgadres, wordt het pakketje door PostNL aangeboden aan je buren. Je ontvangt een kennisgeving met informatie over het afleveradres.

Wanneer de pakketbezorging ook niet lukt bij je buren, ontvang je een bericht van de bezorger. Hierop staat een ‘niet-thuis-code’. Via de aangegeven link kun je een keuze maken voor een tweede pakketbezorging op een dag, tijd en locatie dat het jou beter uitkomt. Met deze tweede bezorging weer niet aanwezig? Dan kun je het pakketje, met de kennisgeving van de postbezorger en een geldig legitimatie bewijs, ophalen bij een PostNL-punt.

1.3 Overige vragen?

Voor overige vragen over de verzending van onze producten kun je contact met ons opnemen via klantenservice@bakimo.nl.

Bij BAKIMO vinden we het belangrijk dat je tevreden bent met je aankoop. Ben je toch niet helemaal tevreden met je aankoop en wil je een artikel retourneren? Geen probleem, je kunt de artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Meld je retour aan en stuur deze gemakkelijk en snel terug met ons retourformulier en je aankoopbewijs.

Voorwaarden:

  •  Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd mits ze in originele en ongebruikte staat verkeren, in originele en onbeschadigde verpakking met aangehechte kaartjes.
  • Sale artikelen en gepersonaliseerde items kunnen niet worden geretourneerd.
  • Meld je retour altijd aan, vul het retourformulier in en voeg deze samen met het aankoopbewijs toe aan het pakket. Een retourzending die hier niet aan voldoet zullen wij niet in behandeling nemen en sturen wij naar je terug op jouw kosten.
  • De verzendkosten van retourneren zijn geheel voor je eigen rekening.
  • Nederland: Bestellingen boven de €50,00 betalen geen verzendkosten. Wanneer het totaalbedrag na de retourzending onder de €50,00 komt dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.
  • België en Duitsland: Bestellingen boven de €100,00 betalen geen verzendkosten. Wanneer het totaalbedrag na de retourzending onder de €100,00 komt dan worden de verzendkosten alsnog in rekening gebracht.

Voldoet jouw retour aan bovenstaande eisen, download dan hier het RETOURFORMULIER en meld je retour aan via administratie@bakimo.nl o.v.v. je bestelnummer.

Na ontvangst en goedkeuring van je retourzending, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.