Pellianni

Toont alle 10 resultaten


Het verhaal van Pellianni

Hallo! Mijn naam is Toril en ik ben de CEO en ontwerper van Pellianni. Velen van jullie zullen mijn producten kennen maar zullen weinig weten over mij en de passie achter Pellianni.

Ik ben altijd artistiek en creatief geweest, voornamelijk in de muziekindustrie en de laatste 15 jaar samen met mijn moeder in het speelgoedbedrijf dat ze 35 jaar geleden begon.

In 2016 ontdekte ik tot mijn grote vreugde dat ik zwanger was, en dus werden mijn ogen en geest geopend voor de wereld van kinderen en alles wat hen omringt: waar ze mee spelen, vasthouden, drinken enzovoort. Kan ik de schade die we omringen minimaliseren?

Ik vond een leegte in de markt voor producten die voldeden aan mijn behoeften, milieuethiek en er geweldig uitzagen. Ik wilde duurzame, milieuvriendelijke, biologische, veilige en stijlvolle producten maken voor onze kinderen. Dus ik begon te tekenen en Pellianni kwam tot leven!

Ik ben zo blij om te werken met mijn passie! En voor mijn grootste passie van allemaal, mijn zoon Valle, die elk product dat ik ooit heb gemaakt heeft geïnspireerd en me de drive heeft gegeven om een betere toekomst voor hem en alle kinderen te creëren.